Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

06 January, 2007

M.U.L.T.I. slapiNee. Vanavond een keer niet. Het kan geen kwaad om een keer niet uit te gaan en gewoon vroeg te gaan slapen. Maar sjiet! Samir, wat voelt dat als afkicken. Mis ik dus wel het feest waarbij Rauw verbleekt tot de assje van een nerd met lichtallergie. Ja mensen. M.u.l.t.i. sexi rockt harder dan een new age steen-massage therapeut. En ja, het is een gay/straight feest wat in de praktijk betekent dat je als hetero in de minderheid bent. Maar so what. Check die muziek en foto's en digg het.

Shoryuken SchmoryukenNooit geweten dat Jackie Chan een fan van Street Fighter games was. Die man is lekker bezig als hij geëlektrocuteerd wordt.

Rockhard


Geef maar toe. Eindelijk besef je wat die hardrockers als sinds de jaren tachtig weten: strakke broeken ftw! then again, geen idee hoe lang dit leuk blijft. American Apparel gelooft er heilig in. Volgens een bericht op het persgedeelte van hun site willen ze hun interpretatie van iets wat 23 jaar geleden in David Lee Roth's kast hing, niet hypen. Het moet een classic worden. Leuk en aardig. Maar in die shop op de Westerstraat krijg ik steeds te horen dat niet duidelijk is of de Slim Slack in productie wordt genomen. En er hangen nu alleen nog maar kleine maten. Crap.

Bmx 2.0

Hoesh!

Tijdje terug kreeg ik van Bas een link naar Line Rider, een onwijs geinig flash gamepie. Doel is om een schuine lijn van boven naar beneden te tekenen op je scherm, waarna een gast van pixels op een fiets naar beneden sjeest. Nu is een parcours maken met een paar lijntjes al lachen zat. Maar je kunt het ook zo doen:
Die hysterische tune is trouwens een track van de game Katamari Damacy

Verygoodnice.