Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

30 August, 2007

Billen in de ballenbak

Je kunt nu geen tijdschrift openslaan of je wordt aangestaard door een model in een vies café, met uitgelopen make up en vlekken op d'r designer shirt. Dat realisme in veel (mode)fotografie is vaak prima. Maar het verveelt MonoBrow inmiddels ook.

Gelukkig is er Anne De Vries. Zijn werk is zo fris dat je er zin van krijgt je tanden mee te poetsen. Wat op zich geen goed idee is, aangezien gedrukte foto's bestaan uit papier met 'n laag chemicaliën die geen lekkere uitwerking op je glazuur schijnt te hebben.

Anyway.

Anne maakt dus super geënsceneerde dingen. Volkomen vervreemdend. Echt nice. En vanaf vandaag tot en met 10 oktober te zien in FOAM. Alleen beweert de bron van MonoBrow dat de opening morgen is. Maar ja, dat lijkt dus niet te kloppen. Fucking bummer. Want gratis boozen tijdens openingen, dat is het nieuwe uitgaan in aftandse buurtclubs.

Beter blijf je nuchter

Echte vrienden, daar kun je goed mee praten. Maar hele goeie vrienden, die stoppen tampons, aangestoken sigaretten of vieze sokken in je mond als je boozed out ergens op een huisfeest ligt. In Duitsland doen ze niet anders.