Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

05 September, 2009

Goeie Gastcolumn: Neon-Azi'sTijd voor een dubbele whammy! Gister heb je kennisgemaakt met de kritische kijk van Ernesto op mode. Vandaag neemt hij je party kledingkast door. Kom je straks lekker lekker tijdens Valtifest.

-------------------------------------------------------
Zeg eens eerlijk. Stond jij ook met neon-kleuren te nu-raven? Vond jij die heerlijke mix van electro met rockmuziek ook te gek? Nam je die neon dan voor lief, of ging je er keihard op?

Ik wel hoor. Vreemd eigenlijk hoe een nuchter volk ineens en masse kan gaan voor de meest vreselijke wansmaak. Gelukkig blijf je je fixie eeuwig trouw. Nee echt!

Voor de moeilijk lerenden onder ons gaf Valtifest iedereen vorig jaar nog eenmaal de kans om die fel paarse trui te combineren met je jaren 90 fietsbroekje. Niet uit een soort van übersnelle neo-nostalgie, maar gewoon uit achterlijke cluelessness.

Gelukkig doen ze het dit jaar helemaal anders!

----------------------------------------------
----------------------------------------------
"Naast een indrukwekkende line-up, staat Valtifest ook bekend om de vele kleurrijke side acts, street fashionshows, decors en natuurlijk die onnavolgbare en super originele dresscodes.

Vorig jaar introduceerde Valtifest met veel succes de dresscode 'multicolor of fluoriserend', dit jaar gaat Valtifest een stapje verder: het belooft een ware BEESTENBOEL te worden. Het hele dierenrijk is de inspiratiebron!

Als kers op de slagroom zal ook dit jaar als vast onderdeel van de feestvreugde aan iedereen gevraagd worden een ballon mee te nemen. De beste ballonnen winnen een fles nep champagne van de beste kwaliteit ooit."

----------------------------------------------
----------------------------------------------

Toffe gast die Joost van Bellen, maar zou 'ie hier nou niet net zo moe van worden als ik?

– mocht je nou nog een mooi dierenpak in je kast hebben hangen, of een bijzonder mooie ballon, er zijn nog kaarten te verkrijgen á €55 aan de kassa. –