Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

24 April, 2007

Goeie dialogen man

Hier vind je die retro x-rated posters die je moeder vroeger van je muur had gescheurd. Ze zijn misschien niet zo in your face als tegenwoordig. Maar wel een stuk spannender omdat er nog genoeg aan je fantasie wordt overgelaten. Dat geldt trouwens niet alleen voor de posters. Ook in die nasty films waar ze reclame voor maken moet je goed opletten wil je actie zien, want damn wat waren ze in de jaren zestig en zeventig gek op schaamhaar. Haha. Maar het was wel minder nep dan die sexrobots van nu. Je zag ze toen echt trikky trakky'en alsof ze het leuk vonden. Hoewel niet iedereen het daar mee eens was. Heet!

One love

De mannen van Appletree Records zijn ouderwets lekker bezig. (Daar hoort deze chief natuurlijk ook bij.) Hun laatste release is het album van Beau Love. Een producer met meer skills in z'n vingers dan die Chinese massagetoko op de Kinkerstraat. En bij dat fijne plaatje hoort nu ook een mooi fillempie. Kiek moar.

Beter geeft MonoBrow 2 exemplaren van Beau Love's Untitled weg. Hebben? Hiervoor moet je de volgende vraag beantwoorden: hoe heet de Amerikaanse interviewer die je hoort op de track Breaking & Entering? 't Antwoord mail je naar mymonobrow bij gmail punt com....