Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

08 March, 2007

LSRS

Losers dus. Iets anders kan MonoBrow niet maken van die gasten van MSTRKRFT en hun collabo met Puma. Welke gek trekt er nu kicksen van dat merk aan? Parra verwoordde het mooi. (Rechtershirt.) Echt man, die ontwerpers hebben het zo niet begrepen.

Dit monster lijkt nog het meest op een veel te lang doorgedragen bowlingschoen, stijf van het zweet van generaties frikadellen etende vetkleppen. Of op een hockeyschoen van een zuur kakkind met teveel zakgeld. Ook al zo'n cracksport. Mocht je het toch willen weten: de sneaker is gebaseerd op het model voor het atletiekonderdeel 5000 meter. En binnenin is een afbeelding gedrukt uit de clip van Easy Love. Verder is de naam van de groep op de hak gestikt. Zo. En nu een paar Jordans kopen. Hup.

Hits voor je assje

Vanavond neemt My Little Soundsystem met d'r cookie crew Bitterzoet over. Tijd voor Huiskamerhits! Maar wedden dat die gasten Gee, Parra en Bizar er ook hangen? Boks! Wat je kunt verwachten? MonoBrow kreeg dit te horen. (Geen idee waarom ze eerst in het Engels kletsen en dan overstappen op Nederlands. Klote booze ook.)

'We are a musical cooperation with 9 people and their friends who actually like music but cant play for shit...the parties are fun if you like to laugh and get drunk...rock and roll all night long.'

'Noodlanding vinden we stom. Alleen maar electro hipster shit vinden we ook stom. We willen gewoon hits! Maar dan wel leuke hits! Om lekker op te dansen! Dus veel Ramones en The Smiths. Maar ook JJ Fad en Kool Keith. Het moet vooral gezellig zijn. En niet te moeilijk. Mensen doen zo moeilijk tegenwoordig. Daar houden we niet van.'

PAS OP! MonoBrow geeft 4 kaarten (2 x plus 1) weg voor vanavond. Scrol als een gek naar beneden voor het mailadres. Dan word je op de lijst gepompt. Lekker hoor.