Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

23 March, 2009

Dubieus Haar Tussen Je TandenRappert Rob Roy heeft een video (regie: Ethan Lader) met een geinige techniek aka de infamous André van Duin Als Jaap Aap-truuk.

Dat is dan ook gelijk het enige hoogtepunt van deze doodgesponsorde, zielloze toestand. Alife zorgde voor de kleding en schoenen. Vooral die break aan het eind met die kamer vol gepersonificeerde marketingtermpjes is pijnlijk. Onwijs steriel en nep.

Mondjes zijn master though.

/neemt stoere pose aan.

Fruit is Goed Voor Je.---------------------------
Belangrijk leesadvies
Zure Leo's gaan nu naar fashionmeansbuyingeverythinggucciandneversmiling.com
Kwaaie Leo's klikken door naar een hiphop-forum. Dit is een vrolijke posting! Met onhandig poserende bloggers, veel leuke kleren en nog leukere mevrouwen. Oh en 'n heel klein hondje.
---------------------------Fruition dus. Een winkel gerund door onder andere Samantha die zoveel meer doet dan alleen maar mooie spullen verkopen. Want als er iets nodig is in Las Vegas, de thuisbasis van Fruition, dan is het wel onderwijs. Op het gebied van contemporary fashion.

"Hier in Vegas zijn jongeren opgegroeid met overdekte winkelcentra, ze weten niet beter of je kunt alleen kleding kopen bij grote ketens. Wij laten ze zien dat het anders kan en waar de inspiratie van veel hedendaagse mode vandaan komt." Samantha

En hoe.Fruition snapt het zó goed:

+ zorgvuldig geselecteerde kleding (dus niet massaal ingekochte housebroeken maar net dat ene relevante exemplaar)
+ goede prijs voor vintage items
+ crazy mooie mix van nieuwe merkkleding (jaren negentig Stüssy-lijn, Vibskov), designers (Dr Romanelli, Casette Playa) en bijzondere vintage.
+ Chihuahua
+ Lief personeel dat het niet alleen voor het geld doet.

Omdat je Las Vegas niet moet verwarren met winkelcentrum '40-'45 in Amstelveen kun je hier terecht bij de online shop. Dat scheelt je een vliegticket.
Binnenkort MiniMail met Samantha...

Excellent.
4. Schwing

Characterized by thrusting the pelvis upward sharply after experiencing an erection or after discovering something incredibly exciting and worth such an action


"I just saw your Mom...she made me go SCHWING!"

(Via Urban Dictionary.)