Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

17 August, 2007

Be like Mike


MonoBrow heeft die gevoelens voor Miranda July. Maar ja, ze is al met grafisch ontwerper/regisseur Mike Mills. En nu mag deze blog dan wel een legende in wording zijn, die Mike is net even een maatje groter. Maatje Aragorn. En kijk dan op z'n Wiki, niet te geleuven wat een cv. Hoe dik wil je het hebben.

Een van z'n laatste dingen is de clip hierboven bij Blonde Redhead's My Impure Hair.

En ik wilde je ook nog een trailer geven van Does Your Soul Have A Cold, 'n docu over anti-depressivagebruik in Japan, echt vrolijke kost maar niet heus. Maar wel indrukwekkend en shit. Alleen ben ik de link kwijt. Anyone?

Vuurtje dr bij


MonoBrow is de laatste tijd crazy into die tunes van fIREHOSE. Wat bleek: vroeger luisterde hij daar ook heel fanatiek naar, tijdens het kijken van skatevideo's.

Alleen wist hij niet wat het was wat hij hoorde. Plus je had toen geen internet. En dacht je er nooit aan te wachten tot de eindcredits in beeld kwamen, zodat je zag bij welk part welk liedje gedraaid was. Daarvoor deed je veel te graag rrrrewind selecta om je favoriete skater nog een keer te bekijken.

Zoals Ray Barbee en Natas Kaupas. Twee jongens die echt een uitgesproken stijl hadden. En die toevallig allebei van fIREHOSE hielden. Want dat bleek de band die steeds voorbijkwam in die video's.

Natas Kaupas - Streets OF Fire (Santa Cruz)

Ray Barbee - La Buena Vida (The Firm)

Godver, zoals die Ray z'n huisie uitloopt en gelijk begint te rollen. Dat jongen, dat is nou waar het om gaat.