Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

23 September, 2009

No Fairy Tales PleaseTalentjes uit de grafische sector die achter de decks plaatsnemen is niks nieuws. Pantone feestjes for the win. Maar Shepard Fairey, friemelend met de één en twee, dat is me toch even wat.

Tijdens Noodlanding, deze donderdag in Paradiso kom je erachter of zijn mixen net zo uitgesproken zijn als z'n artwork.

Gister heeft hij trouwens Amsterdam CS gedaan.

Als die slaapwandelende forensen doorhadden dat dit de originator van dat geinige Obama shirt is dat ze laatst weer op de Albert Cuyp tegenkwamen, stond Shepard daar niet zo relaxed te behangen. Shit.

In Paradiso kun je ook een speciale backdrop van hem bekijken. Heb je in ieder geval iets te doen als z'n draai-skills tegenvallen.

Mannen x hoofddeksels: The TruthM'n neef uit Noorwegen zegt altijd:

"Mannen met baarden hebben iets te verbergen"

Vervang baarden door hoofddeksels en je begrijpt waar ik naartoe wil.


Profiel 1
------------
Mijn naam is Michael, ik ben 34 jaar en werk op de multimedia-afdeling van een grote uitgeverij. Ik draag al jaren een pet waardoor m'n moeder vindt dat ik op Ciske de Rat lijk. M'n pet past goed bij m'n geruite broeken en DC's. Als ik werk luister ik graag naar minimal en early Def Jux rappers. Ik drink veel cola en koop af en toe een videogame online via Free Record shop. Ik heb de complete filmcollectie van Quentin Tarantino en droom ervan om met m'n toekomstige vriendin te gaan backpacken in Goa. Ben jij m'n droomvrouw die een wedstrijdje Resevoir Dogs quotes van me wint? Mail me!


Profiel 2
------------
Hoi, mijn naam is Lode, ik ben 18 jaar woon in Amersfoort en ben net begonnen aan een studie CMV. Nadat ik voor het eerst mensen met dreads zag op LowLands heb ik ze ook genomen. Ik draag graag dunne mutsjes, het liefst beige. M'n favoriete muts heb ik al heel lang. Ik draag 'm het hele jaar door. Vooral in de zomer, zodat m'n dreads niet vies worden. Ik had een neuspiercing, nu wil ik een Japanse tattoo maar ik weet nog niet wat. ;-) Je kunt je me vaak vinden op dance festivals. Ik ga echt los op Crookers en sinds kort ga ik naar Rauw in Utrecht. Ben jij een party chick? Mail me!


Profiel 3
------------
Hey, ik ben Eric, 25 en ik woon in Amsterdam. Sinds kort heb ik een gig als opwarm-dj van de opwarm-dj van Beesmunt. Hard toch? Ik spaar streetwear dus je ziet me vooraan in de rij bij Patta voor quickstrike releases. Al m'n geld gaat op aan mode. Wat ik niet in Amsterdam koop, scoor ik online. En m'n collectie New Era's wordt in een line genoemd door een opkomende rapper uit Zuid Oost. Ik koop al m'n New Era's trouwens dubbel. Eentje om te dragen en eentje voor de collectie. Ben jij mijn Married to the Mob meisje?