Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

23 January, 2007

8 bit ain't nuthing to fuck wit'


Ach wat de hel. Waarom stoer doen als je ook gewoon kunt toegeven dat je hard gaat op videogames uit de periode '84 - '89? Neem dat openingstheme van Gradius 2. Aka Nemesis. Echt gast, dat was de tijd van dat twitchy toetsenbord rammen. En van de betere kogeltjesontwijk-skills. Anyhoo. Op deze site pomp je soundtracks van al die games en word je sentimenteel als je oma tijdens een uitzending van TV-toppers. D'oh!

Vlinders in je sixpack


Net op het moment dat iedereen z'n dikke jas heeft opgeborgen, omdat die winter laffer is dan een Hollander die met een tondeuse voor een moffenhoer staat, wordt het weer koud. Nou ja. Whatever. Dankzij Julesfrancoise heeft MonoBrow weer die voorjaarsvlinders in die buikje. Ze hebben nog vijf truien (check die supernice details). Sooo. You know the drill. Buy it.

C.S.I. Masterdam


Hou nou toch op met dat kijken naar CSI. Shit is kitsch. Dat de werkelijkheid veel poëtischer en rauwer is kun je sinds anderhalve week zelf checken in FOAM. De expositie Plaats Delict laat beelden zien die door de klabakken gemaakt zijn op crime scenes tussen 1965-1985. Check dan.