Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

02 June, 2009

Top 5 Oude Zure Leo's op FilmEen Oude Zure Leo is een 65+ hiphopforumhater. Het type dat zeurt om het zeuren en ingegroeide oogkleppen heeft. In het echte leven moet je deze mensen mijden als (hier komt een willekeurige, smakeloze grap over Air France), maar in films is er altijd wel iemand die probeert door te dringen tot deze koppige klootzakjes.

Tijd voor Zure Leo's you love to hate:
-------------------------------------------------------

1.
Jack Nicholson (As Good As It Gets)

Jack zit zo vastgeroest in deze film, daar kan zelfs de nerderige heetheid van Helen 'MonoBrow vond je al lekker in die ene serie waarin je samenwoonde met die dork' Hunt niks aan veranderen.


2.
Carl Fredricksen (Up)


Ik heb de film nog niet gecheckt. Maar gezien de reviews ben ik niet de enige die nu al goed gaat op deze geanimeerde Zure Leo.


3.
Anne Ramsey (The Goonies)


Ok, het is geen Leo en Anne is in de Goonies vooral eng en zuur. Niet te verwarren trouwens met zoet en zout. Da's weer een hele andere sensatie.


4.
Clint Eastwood (Gran Torino)


Die stem! Alsof meneer Eastwood voor elke scene een pakje Belinda's heeft opgerookt.

5.
Takeshi Kitano (Hana-bi)


Hier had eigenlijk elke film van Takeshi kunnen staan. Deze man zit op nors kijken en binnenvetten. Maar wat een man.

Ik Voel Me Zo Verdomd GemeenJoep Luycx en ik ga way back. Nou ja, we kennen elkaar al vrij lang. En het is niet alsof we bij elkaar frites eten ofzo. Sterker nog, ik heb geen idee wat hij lekker vindt, het lijkt me een patatje oorlog-type.

Wat ik wel weet is dat hij stijlvol gekleed door het leven gaat en net als ik van woorden houdt. Daarom deze posting over Woordkaas nieuwe stijl. Dat is een project van hem en Shoe.

Vaak flauw. Af en toe geniaal. Net als het leven zelf. Keep 'em coming:

Woordkaas