Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

04 July, 2007

O-Ren Ishii in het echie

O-Ren Ishii is de meest opwindende badass sinds Chun Li d'r dijen voor het eerst aan de wereld toonde. Wat een vrouw. Maar dat het echte leven van iemand met een vagine in combinatie met de Japanse maffia geen pretje is, verbaast je natuurlijk niks.

Toch had niemand verwacht dat het boek dat Shoko Tendo over haar fucking gewelddadige jeugd als dochter van een gangsterbaas schreef, zo goed zou verkopen in Japan. Het is nogal een nasty onderwerp voor die mensen daar moet je weten. Extra weird is dat Shoko d'r verleden verwerkte door gigantische Yakuza tattoos te nemen.

Then again: da's net zo duur als een paar jaar therapie. Maar wel een stuk mooier. Ook mooi is dat haar levensverhaal eindelijk in het Engels vertaald is, terwijl het al sinds 2004 in Japan verkocht wordt. Hier meer over haar ervaringen. Bizar toch? Boek bestellen kan ook.

Yikes!

David Horvath is die boy van Ugly Dolls. Hij heeft samen met z'n vrouw Kim Sun-min een studio. Daar maken ze behoorlijk geinige poppetjes en meer (klik op items en scrollen maar!). De spoken en kleine freaks die je hierboven ziet heten UMA's (Unidentified Mysterious Animals) en zijn baby versies van z'n Mothman en Flatwoods monsters, die weer door Wonderwall gemaakt zijn en verkocht worden. MonoBrow krijgt maar geen genoeg van die geschrokken uitdrukking op de bekjes van die new rave neefjes van Casper. Op hun blog nog meer plaatjes. GHOST?!