Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

22 May, 2009

Twin HypeSay what.

Nollywood, zo noem je de filmindustrie in Nigeria. Terecht, want alleen in Amerika en India maken ze meer films. Nollywood is ook nog eens de op één na grootste werkgever in dit Afrikaanse land.

Maar aan deze en andere trailers te zien hoef je je torrentclient geen overuren te laten draaien: wat een crap. Grappig ofzo, maar meer niet.

Tenzij je natuurlijk van cultfilms houdt. En een type bent dat het leuk vindt om slecht vertelde en geacteerde bullshit te kijken en daar dan eindeloos met andere cultgastjes over te bullcrappen op een forum. Zeg maar de gemiddelde bezoeker van het Imagine filmfestival.

Ik snap dat niet. Ik houd net zoveel van hakken in zombiehoofden als de next guy, maar dan moet het wel overtuigend in beeld gebracht zijn. Zowel het verhaal als de special effects. Iets goed vinden omdat het slecht is? Wat?

(Via @arasmijn)

Just Log In To Paypal Already
Subtiel Schmubtiel. Samantha van Fruition vroeg me of ik je wilde vertellen over een paar nieuwe items. Het gaat om archival Levi’s denim broeken. Zeg maar een model dat het goed doet bij hondeneigenaren met gezagsproblemen.

Ze zijn niet cheap, maar aangezien die gaten helemaal gers zijn dit jaar en jij je altijd authentiek en relevant wil presenteren weet je wat je nu moet doen.

En ja, ze heeft beloofd dat ze de vragen beantwoordt voor de MiniMail waar ik het twee maanden geleden over had. All good.

Fruition - Online Shop