Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

27 June, 2007

Poep op de stoep

Boudewijn Bollmann is een fotograaf. Een hele goeie. Kijk zelf maar. Volgens lui die er verstand van hebben draait het in zijn werk om de verhalen achter mensen. En het gegeven dat de straat een plek is waar we ons allemaal begeven, zonder dat we hier echt bij stilstaan. Sterker nog, liever niet zelfs.

Hij publiceert z'n werk in Twisted Streets, een door hem in elkaar geniet photozine. Maar nu komt het: anderhalf jaar geleden wist hij niet eens hoe een afdrukknop van een professionele camera eruitziet. Hoe bizar is dat?! Ok. Hier is wat MonoBrow heeft gedaan tegen de tijd dat je dit leest: Boudewijn vragen voor een MiniMail! Haha, als hij ja zegt, lees je binnenkort zijn verhaal op deze spot. Zoals je dat inmiddels gewend bent. Op z'n site check je hoe je aan het tijdschrift komt en blader je door z'n werk.

Stukje entertainment voor de mensen

De flyer ziet er niet uit. Maar dat het Buitenband Festival lachen wordt staat vaster dan de doodstraf voor Ali Chemicali. For real hoor. Wat je deze zaterdag kunt verwachten als je naar de Haagse Weg 51 fietst?

Entertainment van die vuige vrouwen van Club Zonder Filter, goeie muziek van Toby, spuugdingen op de microfoon van Kiddo Cee, stukgeslagen gitaren van Malle Pietje en z'n Bimbo's en Matik en oh ja, er is ook een pierenbadje. Klik die link voor het complete verhaal. En het kan dan misschien wat gaan druppelen, het wordt wel twintig graden. Dus hup, nog effe snel wat opdrukken en push uppen. Dan komt het met die wet t-shirt look ook goed. (Of wilde je serieus met een paraplu komen?) Leuk dat je erbij bent. Dus.