Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

09 August, 2007

Optimus Prime zonder sokken

WOOT! Die Transformer Nike's, in het echt! Zonder sokken! Monobrow spotte ze tijdens de lancering van die Nike Vintage schoen, gister in Concrete op de Spuistraat. Waar Delfos trouwens verrassend de soundtrack van de avond maakte. (Een sneakerlaunch zonder hip hop?! Haha.)

Kijk die best wel crappy foto's van een best wel leuke borrel

Carpe diem ofzo

Beetje balen van het weer. Maar als het droog blijft vanavond moet je zeker naar Pluk De Nacht, 'n openluchtfilmfestival waar de projector pas gaat rollen als de zon gezakt is.

MonoBrow zit gelijk in die vakantiesentiment vibe: vroeger in Frankrijk, naast Claudine of Frederique of Charlotte of hoe heette ze ook alweer in het gras, terwijl op de muur van 'n honderdvijftig jaar oude boerderij Asterix en Obelix hun ding deden. Met af en toe een vleermuis die door het beeld vloog. En na afloop, als het helemaal donker was, stiekem zoenen jongen. Niet normaal.

Eh, ja. Vanavond dus. Dan kun je naar Eagle vs. Shark. Dat wordt vast lachen.

- Interview met regisseur -

- Trailer -

Modulair genieten

Een tijdje terug vertelde MonoBrow je toch dat de mensen van het geniale label Modular het blaadje M for Modular hadden uitgebracht? En dat dit alleen werd uitgedeeld op die feesten van ze waar je nooit bij bent omdat je, elke keer dat je genoeg gespaard hebt voor een vlucht naar Sydney of New York, dat geld uitgeeft aan overpriced Nikes? Nou, die mensen dus, die zijn zo vriendelijk geweest om een pdf-versie (haha Nalden!) van het tijdschrift te maken.

Downloaden is misschien niet zo tof als het in je knuisten gedrukt krijgen wanneer je met je import bier in één of andere Londense hipstertent hangt. Maar ja. Nu weet je wel waar iedereen over praat.

Pak het hier en lees bijvoorbeeld die interviewtje met Pedrootje Winter en So-Me (heus wel meer dan een Parra copycat mensen, niet haten!) van Ed Banger.

Iedereen verdient liefde.


Oh boy.