Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

09 October, 2009

Shit is Hartog


Wat ben je toch een rare. Je kleedt je zorgvuldig en je stijl is een expressiemiddel voor iedereen die er oog voor heeft. (Je kunt wel op de Dappermarkt staan en jezelf helemaal suf uitdrukken in je vintage YSL-blazer en deadstock Sebago's, maar ja.)

Ok. Dat gedeelte van je persoonlijkheid heb je gecovered.

------------------------------------------------
Waarom prop je dan elke dag DIE KLEFFE FABRIEKSBROODBAGGER in dat knappe bekkie van je?
------------------------------------------------

Wat zegt dit over je smaak en gevoel voor detail? En hoe denk je dat dit overkomt op anderen?

Wat jij nodig hebt is een hap Hartog. Die broodbeuntjes zijn niet te doen. Zijn maken honderd procent volkorenbrood. Volledig in eigen beheer. Dus van de eh, hoe heet dat, zaadjes ofzo? tot het malen, deegmaken en bakken.

En in tegenstelling tot die veganistische hippy c.r.a.p. associaties die nu door je hoofd schieten is brood van Hartog werkelijk het allerlekkerste ever.

De bakker is de laatste tijd ook druk met het bouwen aan het merk. Zo hebben ze een sympathiek eettentje geopend waar je de hele dag cheape, goedbelegde boterhammen en onwijs lekker zelfgemaakt appelsap scoort.

Voor de non believers is er nu ook een korte docu over de bakkerij. Het is geen inhoudelijk of visueel hoogstandje, maar je krijgt een goed beeld van het bedrijf en de klanten die elke dag opnieuw in de rij staan. Something like a fenomeen, jongen.

Hartog - Het Geheim Van De Rij

Buitenspelen Voor NerdjesRaymond van Revolver op de mail. Hij dacht dat de door zijn company gemaakte trailer van het digitale kunstfestival Playgrounds wel iets voor MonoBrow zou zijn. Hij dacht goed.

Ook lekker is de line up van het festival. Maar voor een goede discussie over dat soort dingen moet je maar even naar de buren van Fontanel gaan, kee?

-----------------------------------------------------
Playgrounds '09 Festival - Trailer