Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

31 January, 2008

Potverdikkie, het is Polysics

Ik ben er nog niet helemaal uit of ik de neurotische Japanners van Polysics gaaf of juist vermoeiend vind.

Daar ga ik op 14 februari hoe dan ook achterkomen. Dan staat de groep in de Paradiso. Saai zal het in ieder geval niet worden, haha. En weet je wat extra lachen is? Dat ik

2 x 2 kaarten voor het optreden mag weggeven.

Mail iets leuks naar het gmail gebeuren onderaan deze pagina en wie weet...

Wat vind jij trouwens: die gasten doen me qua looks aan Ape Escape denken:


En aan Devo:

Of zeg ik nu hele rare dingen?

Next level tekstballonnen

Lekker ding Schrijfster Zadie Smith heeft een bundel korte verhalen uitgebracht met hierin niet alleen haar eigen werk maar ook dat van andere gasten als David Mitchell, Toby Litt en Dave Eggers.

Extra tof aan deze bundel is de link met comics. Jonathan Lethem leverde een bijdrage maar is op dit moment ook bezig met een run voor de comic Omega The Unknown. En Chris Ware is striptekenaar maar schreef deze keer een verhaal. Ook kun je iets lezen van Daniel Clowes, die je kent van de geniale strip Ghost World en de even harde verfilming.

De cover zit vol portretten van de schrijvers, gemaakt door de uiterst ille Charles Burns

Meer over schrijvers die into comics zijn? Michael Chabon (fansite) schreef The Amazing Adventures Of Kavalier & Clay. Over twee jongetjes die beroemde striptekenaars worden met hun superheld The Escapist. De grap is dat The Escapist nu ook echt als comic wordt uitgegeven. Gewoon even naar Henk gaan. Daar weten ze wat je zoekt.