Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

28 February, 2008

Tasje d'r bij?

Draagtassen zijn goed. En dan het liefst van lokale supermarkten en bouwmarkten. Reclamebureau Mother (gaafste naam voor bedrijf ever) maakte er ook een paar om de company te promoten. De grap is dat het nogal in your face plastic tasjes zijn.

Maar wel slim, want geheid dat je reacties krijgt als je in de tram (of in bus 325 van Westerbork naar Emmen) zit. En dan kun je zeggen dat het een grap van een reclamebureau is en heeft dat tassie z'n werk gedaan.

Offensive tattoo makeover Artist & meer, this way!

W00t!

Het is onwijs lachen om die MiniMail interviews te doen met mensen die ik sweet vind. Gelukkig krijg ik bijna altijd van de slachtoffers te horen dat ze m'n vragen tof vinden.

Als MonoBrow 2.0 straks live gaat zorg ik dat ze netjes in een overzicht te vinden zijn, zodat je met één klik leest wat voor semi debiele dingen ik aan gasten als Busy P en Miranda July gevraagd heb.

Maar het kan natuurlijk altijd heter.

Maak kennis met Woooo Magazine. Ooit begonnen door een gozer die het zat was dat de interviews in bladen steeds meer op zoutloze infomercials voor het boek/film/theaterstuk/album van de geïnterviewde lijken.

In Wooooo staan alleen interviews met gasten die hij tof vindt. (Hoewel het meer bizarre gesprekken zijn...) Het laatste nummer bevat ongein met Ray Barbee en Jop van Bennekom. Als je een beetje scherp bent weet je nu genoeg, haha.

(Via Knotoryus.)