Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

21 July, 2007

Damn son you're good

Zondagmiddag is de finale van Amsterdamn Am. Een kwalificatiewedstrijd voor rollende amateurs die strijden om een plek in en vliegtickets naar de Tampa Am in Florida. Ben je als skater lekker bezig tijdens die wedstrijd, dan hoef je je de rest van je leven nooit meer druk te maken om vrouwen, Dr. Pepper of videogames.

Dus kom vooral even kijken (finale vanaf twaalf uur 's middags) en support die gekken. Gasten doen moeite! Oh ja, op Tacky vind je een overzicht van deelnemers en meer.

Watertanden begint hier.

Run Forest, run!

Doe effe rustig aan met boozen vanavond. Want morgenmiddag mag je nog een keer. In de KS 1 op de Nieuwezijds voorburgwal is dan een opening van de expositie Bir-Hakeim.

Met foto's van Impresita Seria, die samen met Monkey (Unleashed) een ruig metrostation (Bir-Hakeim) in Parijs als achtergrond koos voor een serie foto's met als thema Parkour (wowzers wat blijft dat toch ziek om te zien).

Dj Detect (Parijs) gaat bovendien plaatjes draaien (later op de avond ook in Flexbar). Dit alles uiteraard kratis. Art for the masses baby! Mogelijk gemaakt door FeteFresh en KSwiss.