Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

12 June, 2007

Rrrrrremix selector

Amstereo Galaxy hou je natuurlijk goed in de gaten voor je wekelijkse portie gehoorbeschadiging. Vooral z'n remix postings zijn scherp. Ook deze keer weer: met nieuwe versies van tracks van de Yeah Yeah Yeah's, New Young Pony Club en Busta Rhymes. Dus hupsakee, gooi je poorten open en haal die booty binnen als Jack Sparrow in 'n Schaap & Citroen.

Amstereo Galaxy - Remix Topic 3

It's gotta be the klomp


Eigenlijk gaat het met Nederlandse skateboarders net zoals met Nederlandstalige rappers. Die gasten zijn inmiddels op zeker net zo goed als die pro's aan de andere kant van de oceaan. Nederland barst dan ook uit z'n met jumpende, wheelies op scooters makende, vlassige snordragende hangjeugd gevulde skateparken van dat talent. Woah.

Geloof je MonoBrow niet? Check dan dat filmpje. Tis een samenvatting van de afgelopen Nike SB White Rabbit tour. Met daarin: Tommy van Berkel, Niels van der Zeeuw, Neill Brown, Vincent Vos, Sebastian van der Elsken, Job Willemsen en Leon Huiskens. Allemaal gesponsord door Nike SB. Allemaal goed. En allemaal opgegroeid in plekken zoals Zoetermeer, Den Ilp of Honselersdijk.

(Eh, niet dat MonoBrow enig idee heeft waar die gasten vandaan komen. Maar het is af en toe gewoon nodig om een rijtje pleurissaaie plaatsnamen achter elkaar te zetten zodat een punt gemaakt kan worden.) Hoe dan ook: ze komen in ieder geval niet uit LA of Detroit. Mooi toch?