Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

10 October, 2008

Wat Mu Je NouMooi ontwerpen, dat kunnen ze wel in Brabant of hoe noem je dat gebied waar iedereen zo grappig praat. Feesten trouwens ook. Dat moet je zelf maar even voelen wanneer je vanavond naar een party van gallerie MU gaat.

Die gasten zijn al tien jaar heel lekker bezig met art en andere dingen die het leven mooier maken. Daarom dus een feest. Maar voordat je kneiterlam tegen een oprechte kunstliefhebber roept dat Rien Poortvliet je vader is, eerst kennis opdoen tijdens een symposium dat vanmiddag wordt georganiseerd:

MU -Symposium

Tijdens dit Engels gesproken symposium staan internet en kunst, bloggen en vloggen centraal.

Met types als Regine Debatty, de gasten achter Vvork, Alain Bieber, Jeroen Bosch, Michael Schaap en Domeniek Ruyters. Flinke namen.

Oh en dan en dan en dan mag je stuk op headliner Money Mark.

Money Mark ken je nog als toetsenist en schrijver voor de Beastie Boys. Z'n laatste project is de soundtrack voor de Beautiful Losers doc. Inderdaad. Heel mooi allemaal.

Scotu Op Je RugGenânte toestanden. Bij gebrek aan verse remixen of mixtapes van Delfos (oh nee, tis deze Delfos) post ik maar iets over z'n nieuwe rugzak.

Zoals je op de door Rogier gemailde foto ziet is het zo'n Raf Simons x Eastpak geval. Maar dan niet zo xxl als die dingen van vorig jaar.

Lachen is dat ze gemaakt zijn van tijdens arrestaties afgescheurd jasmateriaal van je favoriete buurtkutgastjes. Echt van die Armani Exchange crap. Context jongen....

Binnenkort een nieuwe mix van Delfos. Naar het schijnt een week exclusief te downen op MonoBrow. Which is like, this site.