Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

25 February, 2007

Time to get down

Dit wordt het nieuwe horloge van MonoBrow. Die huidige pocketcalculator die hij nu draagt is natuurlijk niet verkeerd. Maar al die mensen die denken dat het ironisch is om zo'n ding te sporten, dat wel. Beter, tijd voor zwaar geschut. Maak kennis met de G-Shock T.D.P. (Tokyo Design Project) #4. Dit ding is een ode aan dit model. Maar dan een stuk groter, een kilo zwaarder en nog veel mooier. Hoe je die brick om je pols pompt? Gewoon zo, of zo. Maar dan moet je wel even die gebruiningscrèmede pols wegdenken. Smerig man.

Pino aan de crack

Superhelden met 'n cape zijn sukkels. Batman, Superman, Spawn: hoe kunnen die gasten nou heldhaftig zijn met zo'n stuk textiel dat tegen je assje klappert, als je met 200 kilometer per uur door de lucht vliegt. Eh, nu kletst MonoBrow zichzelf klem. Want die crew uit Battle Of The Planets lukt het wel.

Ze zien eruit als Pino aan de crack, met die snavelhelm en outfits waar je tijdens het Brabantse carnaval in Oeteldonk voor op de brandstapel gegooid wordt. Met cape dus. Check die action poppetjes die MonoBrow heeft. Deze tekenfilm was eind jaren zeventig, begin tachtig heet in het Westen. Raar, aangezien het origineel uit Japan onwijs gewelddadig was. De Noord-Amerikaanse versie is dan ook behoorlijk aangepast voordat het geschikt werd geacht voor die vette Happy Mealers. Zelf zien? Check. Luisteren? Kan ook.