Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

18 September, 2009

Jordan & Jonathan & Joey & Donnie & Danny.Vanavond dus. Een viewing van het nieuwe seizoen New Kids On The Block. Veel flauwer worden sketches niet gemaakt. Maar ja, dat zeiden ze vroeger ook over Rembo & Rembo waar je fan van was. En je bent toch echt netjes opgedroogd met je baan, verkering en goede manieren. Dus ja.

Mocht je slecht gaan op de situaties en grappen, dan valt er nog genoeg te gna gna'en om de styling, locaties en het camerawerk van New Kids.

Vanaf vandaag te zien op Comedy Central


---------------------------------------------------
Ik geloof trouwens niet dat het de bedoeling is dat je langskomt, maar hey: dit is Amsterdam en zo doen we dat. Gewoon crashen die screening, in je trainingspak. Dan mag je vast naar binnen.

Klik Klik Kaboom!Gister is het animatiefestival Klik! begonnen.

Klik op je bovenlip! denk je nu misschien, want no way dat jij allemaal filmpjes gaat bekijken met schattige konijntjes die op gruwelijke maar oh zo grappige wijze aan hun einde komen. Want wat zouden ze anders laten zien tijdens een animatiefestival?

Bijna chief, bijna.

Ik heb me er namelijk even in verdiept en de volgende no brainers voor je op een rij gezet.

Chainsaw Maid (bekend van het interweb, nu op een groot doek!)

South Park: Bigger, Longer And Uncut - Swear-And-Sing-A-long (spreekt voor zich)

Dennis Nyback presents: The Naughty To Nasty Extravaganza (filmhistoricus toont z'n collectie obscure animatiefilmpjes uit de periode 1929-1970)