Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

17 July, 2007

Muurtjes kijken

Wij hebben Laser 3.14 met z'n soms behoorlijk filosofische spuitbusschrijverij.

Maar Pictures Of Walls is nog beter. Want meer! Voor allebei geldt: niets zo lekker als een klap-in-bek-boodschap op een plek waar je normaal nietsvermoedend voorbijloopt, omdat je er elke dag langskomt. Voortaan dus niet die voorjekijkendoorlopen-blik op de neuzen van je Air Maxen, je weet nooit wat voor onverwachte inzichten je op die manier misloopt.

Beter? Nee man, Opperbest.

Online shoppen is leuker dan met je grote teen de onderkant van je andere voet krabben, precies op dat plekje zwemmerseczeem. (Wel met sokken aan natuurlijk. Anders is het smerig.)

Daarom vandaag een nieuwe plek om dat crappy salaris van je uit te geven aan dingen die je niet nodig hebt. Maar ja, als ze zo tof zijn als de spullen die ze bij Opperbest hebben liggen, dan is verzet zinloos.

Die jongens waren eerst al lekker bezig met Bonk, een skateshop in Breda. Het idee achter Opperbest is dat ze daar de meer exclusieve dingen verkopen. Dus doe eens gek, doe net alsof je weet waar Breda ligt en support die mannen. Bijvoorbeeld door zo'n té mooi Manonthemoon shirt te bestellen.