Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

27 March, 2007

Pavement pizza

Kijk, vroeger las je de Transworld Skateboarding omdat ze gewoon de beste fotografie hadden. En die shit was dik (neehee niet zo, maar letterlijk: d'r kwam geen eind aan dat blad). Maar Thrasher, shit... Dat kocht je omdat het zo lekker vunzig naar goedkope inkt rook. Thrasher liet je ook niet aan je ma zien, veel te nasty. De TW kon je rustig in je slaapkamer laten slingeren.

MonoBrow dwaalt af. In de Transworld had je een strip van die gast met dat brilletje. Dat is van Andy Jenkins. (Thrasher wilde zijn comic trouwens niet hebben.) Die man is hard. En een goede neef van Spike Jonze. Nu is hij nog steeds druk voor Girl als creative director en heeft hij z'n eigen uitgeverij.

Reden genoeg om een poppetje van 'm te maken dat KABOOM! op z'n plaat gaat. Er zijn er maar 500 van gemaakt. Dus veel geluk met bestellen.

Delfos Draait Dingen

En weer een zieke mpdrie voor je kneiterharde schijf. Dansvloerdominator Delfos komt regelmatig op MonoBrow langs met die links naar lekkers. Check dus gerust wat hij voor je heeft uitgezocht:

Wat draai je deze week non stop?
'Brain Leech van ALex Gopher, in de (hardere) Mind Mix.'

Waarom is het zo lekker?
'Het is een geweldig catchy nummer, gaat niet meer uit mijn hoofd. Alex Gopher maakt normaal gesproken techno- en electroplaten op het hippe Kitsuné label uit Parijs. Hij heeft in januari echter een popalbum uitgebracht, en Brain Leech was de eerste single. Ik kende alleen de radio versie, tot ik deze week de single van Brain Leech digitaal in mijn handen gedrukt kreeg en ik dus de Mind Mix kreeg te horen. Ontdekking van de week!'

Deze track moet je niet opzetten als je...
'Geen zin hebt om op te staan, want je zult je reet flink schudden op
deze plaat. Tenzij je dat ook vanuit je fauteuil kunt.'

Brian Leech pak je hierrrrrr.