Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

29 August, 2007

Ja hoor. Hij kan.


Het is woensdag. Nog even en dan kun je weer twee dagen uitslapen en in alle rust genieten van die piep in je oren. Die je hebt opgebouwd door bijvoorbeeld naar deze mix van RFH Delfos te luisteren. Een dik uur Frans gebeuk, door electro-eikeltjes expres vals ingezongen refreintjes en meer hipster tracks dan op de iPod van Busy P. Precies wat je nodig hebt.

Delfos - Start!

MiniMail met de beste man lees je hier.

Niet huilen.


MonoBrow heeft sinds januari dit jaar al de meest uiteenlopende celebs gestrikt voor MiniMail interviews. En trust me, als het redesign van deze blog een feit is krijg je een aparte rubriek met die dingen. Want het is volgens mij best geinig om in één oogopslag te zien wat voor figuren de belachelijke vragen van MonoBrow beantwoord hebben.

Helaas had mijn goede vriendin Miranda maar tijd voor het reageren op drie stuks. Geen probleem natuurlijk, aangezien deze rubriek MiniMail heet en niet Zomergasten: The Blog.

Miranda July dus.

It seems that couples are breaking up all over the place. And the worst thing is: they aren't fighting for it. Sign of the times or just selective perception?
'I hadn't realized. this might just be happening around you. My friends are fighting for it, and then we have lunch and talk and discuss how we are fighting for it, and weep.'

What topic will make you cry when it is being mentioned?
'Fighting strategies, apparently. But almost anything else too. Basically, if I feel anything at all, I cry.'

What happens when you drink two glasses of vodka, no ice, back to back?
'Sex, or an attempt in that general direction.'

Dear Miranda. Please dump Mike Mills and come and live in Amsterdam with MonoBrow.
'....'

Juist eh. Ja. Vergeet niet haar laatste project in Eindhoven te checken.

De helse klus die Vind Een Tijdloze Winterjas heet is opgelost.

Ik word echt helemaal crazygek van dit soort mooiigheid. Al 31 jaar zoek ik naar de ultieme winterjas. Maar ja, om nou zeshonderd euro uit te geven voor een high tech Burton, of het dubbele voor een Comme Des Garcons, dat is me ook weer zo wat.

Dit jack van Live Mechanics, daarvan weet ik dus niet wat het kost. En dat maakt het in mijn boek per definitie betaalbaar. En het is nog honderd procent leer ook. Er schijnt alleen wel een logo op de achterkant te zitten. Mmm, te koop vanaf 15 september, dus dan zullen we het weten. Anders gewoon vrolijk verder zoeken. Tips zijn welkom.

Meer kleuren en info: lalala