Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

26 September, 2007

Doe als Devo

Kom op nou. Sta nou effe stil en kijk om je heen naar je collega's, neven, schatje of familie. Hoe goed heb je het eigenlijk wel niet voor elkaar! Je weet. Tuurlijk kan het altijd beter en denk je aan die shit van morgen. Maar probeer wat vaker stil te staan bij wat je vandaag hebt.

En doe vooral als Devo: voel die satisfaction.

Devo - Satisfaction (live bij SNL '78)

Via Hesling, haha.

Let me clear my throat


De Ed Lover dance is de move die ik het vaakst voor de spiegel geoefend heb. Ik herinner me nu ook opeens dat ik in die tijd niet veel succes had met shorties op de dansvloer. Voor iedereen die de Ed Lover dance kent, is dat geen verrassing.(Kan er geen filmpje op Youtube van vinden. Anyone?)

Maar whatever. Met dat laatste is het uiteindelijk wel goed gekomen. En met dat eerste nu ook want Ed Lover en Dr Dre van Yo! MTV Raps komen zaterdag naar Amsterdam! (Zonder die irritante Fab 5 Freddy!)

Yo! was de show waar ik uren voor spijbelde om het maar niet te hoeven missen. Thuis op de bank met een bak Kellog's Smacks en yoghurt op schoot, en dan meerappen met al die grootheden die langskwamen in de studio en lachen om de slechte grappen van Ed en de rare blikken van Dre. Jaja.

De jut en jul van hip hop komen trouwens naar onze hoofdstad voor de lancering van die MTV Raps-Puma lijn.

Nu wil MonoBrow nog niet dood gevonden worden met gympen van dat merk, maar feesten van Vice zijn hard. Via hun site kun je kaarten winnen. Zaterdag gaan we dus zien of er ook nog gebreakt gaat worden.

Of gekotst bij de garderobe. Weet je nog, haha?

Voor de flyer moet je deze kant op.