Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

10 June, 2009

De Optimist @ Popup CaféBij de sigarenboer vragen om het nieuwe nummer van De Optimist is een frustrerende ervaring. De kans is groot dat hij denkt dat je hem in de maling neemt.

Jij: 'Heeft u de nieuwe Optimist voor me?'
Sigarenboer: 'Wel godverdegodver! Al die tyfysbuitenlanders en junkies hier in de straat!'
Jij: 'Eh...'


Bovendien is De Optimist een online gebeuren. Wat best handig is als je jezelf Digitaal Cultureel Magazine noemt. Maar niet opschiet als je bij je sigarenboer you love to hate staat.
-------------------------
Deze vrijdag: De Optimist x Popup Café x FNNNN

22:00 - 3:00
Voor 5 euro's ben je binnen en krijg je twee drankjes.

Had ik al gemeld dat de drank goedkoop en lekker is? En de locatie is de plek waar het de komende maanden allemaal gebeurt in Amsterdam. Serieus.

Andy Warhol MomentjeHet is alweer twee jaar geleden dat ik door Facehunter op de foto ben gezet. 24 maanden waarin een hoop gebeurd is en ik ben uitgegroeid tot een cultuuricoon.

Inclusief fans die me semi-naaktfoto's toesturen, op-straat-herken-momenten, column-verzoeken en uitnodigingen voor conceptsessies met grote bedrijven.

Om over de erkenning van m'n vrienden nog maar te zwijgen. Ik. Ben. Een. Keuze. Eh, succes! Ik ben een succes!

-------------------------------

Maar ik ga gewoon door. Voor de mensen, voor jou en voor al die duizenden talenten die dromen van een carrière op het gepixelde podium van online roem. Ik hou de droom levend, net als Yvan Rodic van Facehunter dus.

Die gast verbaast zich in z'n vermakelijke filmpjes (saxofoon: check, celebs: check, Kanye: check) over de KABOOMsplosion van fashion bloggers.

Maar laat door een vrolijke edit en zelfrelativering zien dat je meer moet kunnen dan een pagina op blogger.com openen en een persbericht van Karl Lagerfeld copy pasten om jezelf een modeblogger te noemen.

Facehunter in Paris - part II