Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

25 February, 2009

Twee Tijdschriften, Eén PostingZo, Katie Grand's Love magazine is crrrap zeg. Alleen maar mode. En de redactionele inhoud is bijna niet te onderscheiden van de advertenties.

Het is een project van de vrouw die ook achter de oppertypemachine voor Pop en Dazed & Confused zat, en een tijdje The Face aanstuurde. Vooral deze laatste titel en D&C staan bekend om de interessante artikelen. Niet zo raar dus dat ik verwachtte dat Love meer zou zijn dan een verzameling saaie foto's van saaie celebs.

Het gaat al mis bij het voorwoord. Daarin doet Katie heel moeilijk en hypocriet over het uiterlijk van vrouwen. En steekt ze zichzelf een veer in de kont want ja, ze heeft een dik exemplaar (van een vrouw, niet van een veer) op de cover schokkend! Vervolgens staat het blaadje vol met allemaal pro Ana's.

En de mooie verhalen moeten dan komen van Iggy 'Uitgewoond' Pop, Beth 'Excuusbolle' Ditto en nog iemand die geld verdient met zingen. Zucht. Oh en als ik nog één keer de tepel van Kate Moss tegenkom in een reportage ga ik bijten.

/laat scheet

Maar dit is dus een posting voor het tijdschrift van reclamebureau Rich. Je kunt het scoren bij Atheneum Nieuwscentrum op het Spui, waar je ook Love kunt laten liggen.

Rich magazine is een blad waar ik aan meegewerkt heb. Het staat vol met (nieuw) werk van fotografen en kunstenaars (Levi van Veluw, Isabella Rozendaal, Marnix Goossens) én interviews met architecten en grafische gasten.

Ik heb nog geen exemplaren om weg te geven. Dus als je het wilt zien moet je bij Atheneum zijn.