Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

16 November, 2007

Shame hair om trots op te zijn

De combinatie blote lijven, lichaamssappen, harde en natte dingen én artistieke types is een winner. Als je dat niet gelooft moet je dit weekend vooral even naar de 301 gaan.

Daar is dan Rated X en kun je heel verantwoord naar jaren '50, '60 en '70 films met sex als thema gluren. Ik ben vooral benieuwd naar

Breaking All The Rules - The Cinema Of Richard Kern
(Zaterdag/18.00 uur)

Die gast heeft het zwaar joh. Ha.

En die dag is er vanaf middernacht een feest dat wordt gehost door Electronation. Dus kom maar op met die ranzige boel.

EDIT Woah. Was wel even die week vol reportage en documentaire updates. Volgende week eh, andere dingen.

Kicken man

Fanatiek gympies verzamelen is een obsessie. Ik vraag me dan ook af of de mensen die dat doen er wel écht van kunnen genieten. Van het dragen dan. Want kicks kopen om ze vervolgens op de plank te zetten, dat snap ik niet.

Nou ja, ik begrijp dat het voor die gasten (of meisjes) gewoon om de schoonheid van het voorwerp gaat. Op zich prima. Maar je hamstert toch ook geen rims om ze vervolgens op de schoorsteenmantel te showen? Dingen moeten draaien!

Ik heb dan ook liever een stuk of wat kicksen die ik gewoon draag totdat ze versleten zijn. Als ze gaar zijn kun je weer lekker op zoek naar nieuwe shit.

Hoe de geesten van sneakersickos werken, daar kom je achter als je Just For Kicks bekijkt.

Tenminste, ik denk dat je het dan snapt, want ik heb ook alleen nog maar een paar zeer vermakelijke clips gezien. Kan niet anders of het hele ding is ook lachen.

Via (On-point)