Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

03 September, 2009

Analyze ThisVerjaardagen zijn het ergst. Dan neemt je zus die swanslap van een zwager mee. En nog voordat hij z'n eerste cola light op heeft staat hij voor je boekenkast. Lafjes koolzuurboeren latend begint hij:

"Zoohoo, apart zeg, die verzameling boeken van jou. Even kijken, wat hebben we hier: Inhumans, mmm, wel veel plaatjes voor een boek niet? Hehe."

"Oh en ik zie dat je dvd-collectie ook gegroeid is. Je hebt nu alles van The Simpsons. Raar, je hebt toch nog helemaal geen kinderen? Of wil je me soms iets vertellen, haha."

/Nnnggghhhggg

---------------------------------------------

De volgende keer dat die beunhaas voor je neus staat duw je gewoon deze drie werken van 100% academici in z'n handen:

- Striphelden Op De Divan ontleedt de psyche van Asterix, Kuifje, Superman en andere gasten.

- Trigger Happy is een onwijs verhelderende verhandeling over videogames, door één van m'n favoriete videogamesjournalisten.

- The Simpsons And Philosophy bevat verschillende essays die de gelaagdheid van deze tekenfilmserie blootlegt. Shit is diep!

Meneer de Wit: Out With The OldHet Popup Café in Meneer de Wit was een groot succes. Ik was er, je vage kennissen waren er en Linda de Mol was er ook. Zo is Linda.

Linda de Mol snapt namelijk het belang van een publieke ruimte die gevuld wordt met kunst, toegankelijk voor iedereen. Ook al gebruikt zij openingen van exposities vaak als excuus om eens lekker gratis aan de Vedett te gaan.

Maar een Popup Café zou niet zo heten als er geen moment van popdown was. De volgende club die Meneer de Wit gaat vullen? Streetlab.

Ik had m'n twijfels maar Jeroen van Reload zegt dat het leuk wordt morgen. En hij heeft me nog nooit teleurgesteld. Zie je om acht uur dus pik!