Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

01 September, 2009

Podium PaupersIs dat nu Maurice Trouwborst die als Toneelgroep Amsterdam hooligan door het beeld schreeuwt? Jeweetwel, de regisseur van DJVT-, Aux Raus-, en Malkovich-clips. En heeft hij dit filmpje dan geregisseerd? Dit is wat hij MonoBrow vertelde:

"no man...just figurating! Jim Habbecrap heb m gemaakt."

Het is hoe dan ook een ingetogen video geworden. En het toeval wil dat ik afgelopen zaterdag voor het eerst naar een Toneelgroep Amsterdam-voorstelling ben geweest. Shit blew me away!

Opening Night heet het stuk. Het scenario vertelt over een groep acteurs die zich toewerkt naar de première-avond en een vrouwelijke hoofdrolspeler die worstelt met ouderdom.

Haha, dat klinkt saai en normaal komt er wat dunne nattigheid uit m'n derrière wanneer ik geconfronteerd word met romans/verhalen die gaan over schrijvers die moeite hebben met schrijven ofzo. Maar in dit geval werkt het als een gek en voegt het juist iets toe: als toeschouwer zie je wat er achter de schermen speelt waardoor de actie op het toneel extra lading krijgt. Meta toneel, etc., etc.

Die gasten kunnen acteren. Not normal.


TGA FOREVER

Hamas Hamas Skaters Rijden Op AardgasGister wilde ik van mr Ben-G horen hoe het met hem ging en alles. Maar op een meter of honderdvijftig van z'n shop bleef ik staan, aan de grond genageld.

Kijk, ik blog dan wel vooral over Amsterdam, <3 van die stad en woon er sinds '94. Maar ik ben en blijf een Zuid-Hollander. Dus dat hele Ajax is natuurlijk niet te doen. Regi Blinker for Life!

Ik heb snel een paar foto's genomen en ben 'm gepeerd. Mocht ik meer horen, dan hoor jij het ook.Lil 'Wat Jari Litmanen Met Een Bal Kan, Lukt Mij Met Twee Draaitafels' Vic