Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

19 November, 2008

Boykes Boykes BoykesStoere Boykes

Stop Frontin': MonoBrow shopt NYCTijd voor de New York Shoppies Checklist.
Ik heb ze gerate voor je op twee eigenschappen:
merchandise en vibe

Supreme


M: Kut. Dit is echt een label dat het moet hebben van één of twee hele gave dingen per collectie. Dat zie je als je die shop binnenstapt: lelijke shirt prints, stomme overhemden, lame schoenen, wat een grap.

V: Kutter. Luister gasten: als je het stom vindt dat je merk een succes is en je daardoor hordes mensen binnenkrijgt die het niet snappen maar wel graag je overpriced spullen kopen, dan kun je twee dingen doen: vriendelijk blijven en dat geld vangen of stoppen en alleen nog maar shit voor je vrienden ontwerpen en ze dat tijdens Tupperware parties geven. Maar behandel je klanten niet als mongolen.

UNIQLO


M: Sahweeetah! Wat wil je allemaal hebben? Broekies met een mooie pasvorm? Strak afgewerkte wollen vesten? Kwalitatieve shirts en sokken? Japanse tech en strakheid?

V: Whatever. Het is een grote shop, dus word je behandeld als in elke andere grote shop.

Dave's Quality Meat


M: Redelijk. Volop Nike Air Blazer, rare Vans en SB. Alleen de shirtcollectie was wat mager. Wel weer goeie truien en jasjes van Reason enzo. Plus een hoop voor mij onbekende merken.

V: Relaxed. Gasten nemen de tijd voor je en je kunt gewoon alles proberen en passen. Wat best handig is als je in een kledingwinkel bent.

Clientele
Dit zit op de plek waar vroeger X-Large zat. Hier werd ik ook weer zo keihard genegeerd door een gast die tegen z'n collega alleen maar Son dit en I know people, son dat uitkraamde. Echt heel vermoeiend. Plus ze verkopen er hele lelijke exclusieve sneakers. Oh en Raekwon of Ghostface heeft er een testimonial op de muur gestift. Dat is wel lachen. Maar ik vond de vibe zo nasty dat ik geen foto van de gevel genomen heb.

Turntable Lab 04


M: Sahweeetah! Lekker uitgebreide collectie kunstboeken en -mags, shirts en cd's. Oh en skate dvd's.
V: Nice. blog url's uitwisselen, alles.

Mishka


De shop van Mishka had het hoogtepunt van MonoBrow Doet New York moeten worden. Beetje jammer dat ik na een lange tocht door een gaar deel van Brooklyn voor een half gesloten gevel stond. Er ging net een gast naar binnen die zei dat dit de loods en kantoor van het merk was en dat ze helemaal geen shop hebben.

D'oh!

Ook suf
Hij tipte me nog wel dat Boundless hun spullen verkocht. Die winkel zit ook in Brooklyn, maar daar ben ik uiteindelijk niet meer geweest. Net zoals de Alife Rivington Club. Oh en aNYthing ben ik ook vergeten.

Haat je me nu?