Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

23 March, 2007

Liza Liza & Cult Jam

Eindelijk iemand die snapt dat wapens niet alleen bad mmmkay zijn. Liza Koifman (24, St. Petersburg) is dan ook lekker bezig. Sinds ze hier in Amsterdam hangt heeft ze de opleiding production design op de Filmacademie gedaan en maakt ze mooie shit als visual conceptualist (jaja) voor die boys van OntFront. Of, zoals Tomas van OF het zegt: 'deze chick rockt echt fokking hard. Van kledingontwerp, styling, hair & make up tot decor-ontwerp: haar steelo is altijd kersfresh.' En nu dus ook sieraden. Check haar Gun Jewelry hier in de stad: STUDIOshop, Sint Nicolaasstraat 38.

Vies is lekker

Deze dj/producers noemen zichzelf Digitalism. Maar hun tracks klinken alsof ze door een paar rockers gemaakt zijn die al maanden bivakkeren in een crackkelder met verstopte plee, schimmel- en kotsvlekken op de muur, en klamme pismatrassen en een gejatte portemonnee met daarin verlopen kaarten voor een optreden van Velvet Underground op de grond. Zo dus. MonoBrow likes very much yes? Na het meedogenloze TVTV is Pogo een nieuwe banger.

Die liedje pak je hier. Overtuigd? Check dan een interview met die gasten op Fluokids en koop dat album Idealism op 11 juni!