Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

31 October, 2007

Stop met clownen.

Ok. Bekentenis: ik weet niet zoveel van de graffiti scene hier in de stad. (Deze gast wel.) Behalve het kijken van een docu is m'n enige echte link dat ik wayback wel eens heb samengewerkt met dr Jay (is online niet zoveel over te vinden). Plus ik weet dat het niet slim is om een piece van die CBS boys te crossen. Haha.

Maar goed. Ik weet wel wat ik mooi vind.

DIE SHIT VAN CES53 BIJVOORBEELD! Bekijk z'n Flickr en kom vooral nog een keer langs op MonoBrow. Binnenkort namelijk een MiniMail met deze spray can supremo.

Behaarde vruchten moet je nooit op hun woord geloven.

Nee, je bent niet getuige van het resultaat van een klaplongveroorzakende niesaanval tijdens het nuttigen van m'n dagelijkse portie vitamine c. Het is erger dan dat. Veel erger. Dit is namelijk wat er gebeurt wanneer je een kiwi een weekend achterlaat op kantoor. Dan grijpt zo'n behaarde nepvrucht z'n kans uit te groeien tot iets verschrikkelijks.

Pff. Morgen weer een gewone posting. Nu Ghost als Swayze.

...dat maakt niet uit maskertje af

Doe als Scooby Doo (even scrollen) en trek een laken over je kop, schrob je sneakers en kom morgen naar Bitterzoet. Woensdag is namelijk het nieuwe vrijdag. Dus maakt het niet uit dat Halloween een doordeweekse toestand is.

Die avond rockt OntFront je de pan uit. Ze geven nu al twee jaar van die frisse maskerfeesten, en daarom kreeg MonoBrow wat ruimte op de lijst.

3x(+1)

om precies te zijn.

Mail me naar dat adres onderaan de pagina en vertel me met wat voor masker jij naar OntFront wilt.