Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

06 February, 2007

Killer CameltoeRecht uit die classic Auch Zwerge Haben Klein Angefangen van Werner Herzog. En ondertussen is MonoBrow niet van de straat. Je weet.

Ongemakkelijke shit


MonoBrow is heus niet de hele dag met oppervlakkige crap bezig. De boodschap van deze man komt dan ook hard aan. Comeback kid Al Gore had eigenlijk president van de VS moeten zijn. Dat ging mis in 2000 zoals je weet. Gelukkig is hij nu terug. En tourt hij de wereld over om een heftige boodschap te verkondigen. De kans is alleen klein dat Al binnenkort bij jou in het buurtcentrum staat. Dus kom op nou: ga deze week gewoon effe naar An Inconvenient Truth. Elke werkdag om 17.15 in Kriterion. Want die docu mag dan al een paar maanden uit zijn, wedden dat je 'm nog niet gecheckt hebt?

Saget Supreme


Ice Cube zou zeggen: this is the n*gga you love to hate. Die man Bob Saget is dan ook irritant als de hel. Als zijige dork in Full House en als legendarisch niet grappige voice over in America's Funniest Home Video's. Toch heeft Bob volgers. Fanatieke volgers zelfs. En die maken dus zo'n shirt.