Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

06 June, 2007

Apies kijken


James Ellis Ford en James Anthony Shaw zijn de mannen achter Simian Mobile Disco. SMD maakt die plaatjes voor je naatje. Stevige bangers zijn het. Dat doen ze niet alleen voor zichzelf op het label Kitsuné, ze remixen ook anderen. (Ja ja, kom maar door met die namen: Klaxons, Muse, The GO! Team, blah blah.) En James Ford heeft het tweede album van de Arctic Monkeys geproduceerd. Lekker bezig zogezegd.

MonoBrow sprak meneer Ford voor een MiniMail interview dat je één dezer dagen in je mik krijgt. Vandaag eerst iets over die nieuwe SMD clip bij I Believe. Tsja. Hij ziet er mooi uit. Maar sinds Borat is het alleen wat lastig om dit soort locaties en figuranten te zien zonder dat je als kijker verwacht dat er elk moment een besnorde houthakvrouw in beeld springt, een koe op de achtergrond spontaan begint te schijten en Borat himself de eerste de beste voorbijganger vol op de bek pakt.

Gold chain wearing, biscuit eating...

Tis tijd voor die vrijbuiters van toen. Je favoriete A-team lid is namelijk weer vollop in beeld. Niet alleen in die Snickers commercial die je natuurlijk al gezien hebt. Maar ook in San Fransico. Daar is nu in de RX Gallery een expo van 175 handgemaakte vintage mr T. poppen te zien. Door lieve omaatjes en moeders in elkaar genaaid. En door ene Greg Rivera netjes verzameld. Hier gluur je nog wat plaatjes.