Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

15 May, 2009

Patatje NachtsalonZo, hoe kon ik nu slapen op dit: vanavond in het Van Gogh museum Nachtsalon. Ben vooral benieuwd wat de enige relevante modejournaliste van Nederland met haar entourage gaat doen tijdens dit voorpret-event van de Museumnacht.

Delfos staat achter de decks tijdens haar performance dus dat wordt bouncen als een Zapp album.

Oh en natuurlijk naar de opening van Spot, een nieuwe shop x gallery in de negen streets. Volgende week meer over deze plek waar je straks je geld naartoe gaat brengen.

Mooie Tweety tattoo! Nee man, dat is Twones.
Vandaag niet de nieuwe van Major Lazor. Maar wel de tool waarmee je aan al die betweterige snotjes laat zien dat je muzieksmaakgewijs on point bent.

Twones is een Amsterdamse start up die alle muziek die jij en je op Pitchfork hatende pals online afspelen (stream of harde skijf), netjes weergeeft.

Ik vind het gaaf. Want ik heb bijna niks op m'n laptopper staan dus dan is het belangrijk dat iedereen weet dat ik meer luister dan Kate Bush en The Cool Kids.

---------------------------------------------

MonoBrow geeft een truckload aan Twones-accounts weg. You want in? De eerste 50 mensen die zich aanmelden met de code MONOBRW gaat dat lukken.

---------------------------------------------

Kim Lewis van Twones vertelt je eerst even hoe dan:


Iedereen is sociaal netwerk moe. Hoe moet dat nou?
"Vooropgesteld dat niks moet, werkt het als volgt: iedereen vindt iets hard. Dan vindt iedereen het kut. En pas daarna gaan mensen het praktische nut er van inzien. Zoiets werkt het ook met het social web."

Wat gebeurt er als iemand alleen maar naar Bløf en Ilse de Lange luistert?
"Dan kan 'ie via Twones connecten met gare homies die ook alleen maar Blof (no dwarsstreep) en Ilse luisteren. Of ons toffe mensen er van overtuigen dat ze de moeite waard zijn. Of zijn tracker op pauze zetten als die 'muziek' per se aanmoet."

Hoe handig is Twones eigenlijk?
"We doen geen inbouwkeukens of routerreparaties, maar toch is Twones verdomde handig. De laatste jaren is veel muziek naar de 'cloud' verschoven, wat tot een nogal versnipperd muzieklandschap heeft geleid. Twones brengt al die muziekdiensten samen."

Kun je er ook leuke mevrouwen mee ontdekken?
"Vooralsnog alleen via profile pics, maar we zijn hard bezig om van volgende versies de ultieme pickup tool te maken. Een soort Adultfriendfinder maar dan met beats, denk matching op muzieksmaak en 'serenade' buttons (balcony not included)."