Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

29 February, 2008

Jasje, dasje & een koptelefoon

Ik kwam Tomas en Liza van OntFront tegen tijdens de afgelopen Amsterdam Textiel week. Liza ken je nog van die wapens om je nek.

Ze mailde me vorige week, vers terug uit Engeland waar ze samen met Tomas op de TBC beurs OntFront Apparel heeft geïntroduceerd. Het gaat om een single piece collection die je vanaf juni kunt scoren.

Oh, en het is geen swieter zoals je misschien zou verwachten, maar een blazer. "Om nog meer funk erin te gooien heb ik details gebruikt als de geborduurde koptelefoon op de hood en gouden mini jack plugs aan de veters."

Volgens Liza heeft het jasje "een super shiny zijden voering en slimfit cut. Italian slick meets hiphop." Nice.

Ook goed zijn de verdere plannen: "We willen van OntFront een volwaardige brand maken op internationaal niveau." Volgend seizoen komen ze dan ook met een collectie die uit meerdere stukken bestaat. "Blijven groeien, dat is het plan."

Zoals Mick ooit riep: Mensen Doen Moeite!

Voorjekijkendoorlopèn # 2

M'n goeie friend J. had ze net binnen: de drie varianten van DC's Manteca RGB Pack.

Tof dat alle onderdelen van de schoen dezelfde kleur hebben, maar ik blijf het teveel een model vinden uit een tijd waarin de woorden lomp en skateschoen inwisselbaar waren. Maar hey, hoe gaaf dat je gewoon drie paar schoenen in één keer koopt.