Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

16 January, 2008

Twee tieten in een envelop

Walt Disney jongen, die snapt het echt niet

Een tijdje terug kocht ik de eerste twee delen van Buddha, een manga van Osamu Tezuka. Het is een serie die via snoeiharde actie, diepe inzichten en rare humor op 'n bijzondere manier vertelt over het ontstaan van het Boeddhisme. Kijk dan:

Nu is er dus ook een museum dat geweid is aan deze dude. Daar kwam ik achter toen ik de blog van deze vlotte gast checkte.

Kent iemand dat stukje uit H-street's Hocus Pocus nog waarin Ron Allen een handtekening op een pet van een ventje zet? Wat hij dan zegt, dat dus. Haha.

HighBrow > LowBrow > MonoBrow


Deze posting vraagt om moeilijkheden. Er zitten namelijk helemaal geen door MonoBrow gepatenteerde, legendarisch flauwe grappen in.

En lekker mindless kijken naar moeilijke modellen die knap zijn maar toch ook een beetje vies poseren, dat kun je ook vergeten.

Deze update geeft je inzichten. Je dacht misschien dat je als vriend van MonoBrow tot de culturele elite behoorde, in plaats van het Perry Sport gepeupel (sorry J.). Maar die termen cutten het niet meer, echt niet.

Het draait nu allemaal om Univores, Omnivores, Paucivores en Inactives.

Dus kom op, level je algemene ontwikkeling up als een verslaafde WoW-speler en lees het laatste nieuws over cultuurconsumenten.