Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

02 September, 2009

Appleseed & PerenDe covers van de Appleseed manga zijn zo lelijk dat deze posting het maar met een schets moet doen. Bummer, want ondanks die ene uitdrukking die je altijd tegen je vrienden aanhield als ze je belachelijk maakten omdat het je weer niet gelukt was een knap meisje te scoren, is een cover wel degelijk belangrijk.

Helemaal als je in American Book Center op de manga-afdeling staat voor een muur van hysterische schraalheid. Een paperback met een fatsoenlijk omslagontwerp zou een smaakvol jongmens als jijzelf dan prikkelen om dat exemplaar van de plank te pakken.

Het zou jammer zijn wanneer je Appleseed vanwege z'n belachelijke cover liet staan.

---------------------------------------------------

Ik zeg jaren tachtig, ik zeg Masamune Shirow, ik zeg actie, ik zeg wollig script, ik zeg prachtige panelen met vette perspectieven, ik zeg robots, Ik zeg ik zeg!

---------------------------------------------------

Appleseed scoor je hier

(Via Stadsnomade)

Tik Tok Je Stopt NotThe Sartorialist (even scrollen naar gast met tattoo van paardekop) is er helemaal klaar mee. En MonoBrow is ook al een tijdje op zoek naar een alternatief voor z'n collectie gigantische G-shocks. Tijd voor subtiliteit.

Terwijl m'n favoriete mode-op-straat-fotograaf (vooral in Europa) signaleert dat horloges alleen maar groter worden. Stukje compensatie naar de mensen toe zou Nice & Important zeggen.

Daarom probeer ik het gewoon opnieuw: BRING BACK SWATCH.

Een horlogemerk uit de tijd dat je alleen maar op je pols hoefde te kijken om te checken of Yo! MTV Raps al begonnen was. Dat moet toch lukken. Natuurlijk ga ik niet voor die krampachtig klokjes met trendy ontwerpen. Nee, gewoon een basic, klein, zwart model. Wat is jouw lievelings?