Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

14 March, 2007

Meer van MehdiNog meer auto's. Mehdhi bounced harder dan de 2-Unlimited fan club. Hij is van oorsprong gek op hipperthop. Maar ook verygoodnice met die uptempo shit. En Lucky Boy was hype vorig jaar. Luister dan. Beter klik op play hierboven. Want die clip van Signatune is echt fucking nice. Dat kun je niet van elke video zeggen die opent met een shot van 'n deken met paardenprint.

Big2 Bigs up #1

Ohwwww! Vanaf vandaag komt Big2 van The Opposites regelmatig langs bij MonoBrow. En geeft hij je die 411 over een verse track. Toasty!

Naar welke song luister je op dit moment veel?
'Gelijk effe me street credibility verneuken: Justin Timberlake - What Goes Around.'

Waarom is 'ie zo goed?
'Timbaland is een fokking baas. Die track duurt zo lang en nog steeds zit er zo veel afwisseling in de beat dat 't dope blijft om te luisteren. Ik vind Justin Timberlake ook een lekkere stem hebben. Beter dan die fokking pootjesmuziek die hij vroeger bij Nsync maakte. De clip is ook gruwelijk. Als er iemand in de buurt komt van die ouwe Michael Jackson, is hij 't. Het doet me een beetje denken aan Thriller. Fokking sick. Maar don't get it twisted. Michael blijft de vetste. Petje af voor Timberlake en Timbaland.'

Deze song is perfect om op te zetten als je....
'Effe schijtziek bent van je wijf! Ik trap 'm in me Ipod als ik over straat loop of in de tram zit ofzo. Lekker kalm nummer.'

Pak 'm hier: What Goes Around

Boeren in je bek


Kom op nou, pak die paprika sjèps en literfles cola. Kijken of je de scène uit deze Vlaamse film kunt naspelen. Tis een teaser van de film Dagen Zonder Lief, van Felix van Groeningen. Dit stukkie deed MonoBrow een beetje aan een sketch van deze gasten denken. En zien we daar een hete fotograaf in de rol van doofstomme tolk? De film kun je vanaf 21 maart in de bioscoop checken. Rellen!