Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

21 January, 2007

Fab fuckers


Het idee was dat MonoBrow vanavond met een lekker zondagavondopdebank-liedje voor je laptop zou komen. Dankzij die nieuwe Fabchannel-player zou dit moeten kunnen. Niet dus. Krijg die clote clip niet op de site. Da's crap, want Joan As Policewoman is sensueler dan Sade die een fles Sanex uitknijpt. Dus dan maar even dit, zolang we die Fabchannel player hier niet aan de praat krijgen.

Rocken op die vloerbedekking


Kee dan. De Fashion Week aka de In De Rij Sta Week is een feit. Gister stond er weer één waar je tijd zat had om een leukertje in de lijn te checken, d'r ouders te leren kennen en daarna te dumpen. Wat moet je anders in anderhalf(!) uur? Maar goed. Het was de eerste keer dat Off Schedule een feessie gaf. Georganiseerd door de gasten achter Electronation.

Gelukkig was het binnen goed. Met meer knappe mensen dan in 'n dubbelnummer van de Amerikaanse Elle, muziekies om op te kontschudden, vloerbedekking voor die extra bounce tijdens 't hossen en import bieries. All good. De catwalk werd gevuld door jonkies als Sophie Carlier en werd freaky tijdens Truus Trendy. Dat het eigenlijk meer om styling dan om echte fashion ging, was niet erg. Kan niet wachten totdat we volgend jaar weer in de rij mogen staan. Bo!