Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

26 July, 2007

Eat shit or dance

Laat het maar aan die PIV kids over om 't tijdens de Amsterdam Fashion Week net even anders te doen. Deze vrijdag rijden ze vanaf vijf uur met een zestien meter lange truck door de stad. Echt die Onder-De-Rivieren-Stijl. Van het Westergasfabriek-terrein tot de PC Hooft en het Museumplein: overal gaat het los.

Andrea Ayala Closa, een ontwerpster uit Antwerpen die volkomen terecht gehyped wordt verzorgt namelijk performances op dat ding, Andrea Crews loopt met dertig modellen achter de kar aan en de muziek komt ondermeer uit de boxen van Intifada Soundsystem en The Shoppings, die op het Museumplein een paar nummers live doen. All good dus. Hier heb je de flyer. Geef die mensen wat liefde, trek je mooiste pakkie aan en laat je zien!

Nerdcore For Life


Het fijne van nerds is dat ze voornamelijk in hun kamertjes met gesloten gordijnen zitten. Het is op zich niet de bedoeling dat ze zich in het openbaar op podia blootgeven. Ook niet als ze zo aandoenlijk slecht rappen als die jongens en meisjes die into Nerdcore en Geek rap zijn? Nee, eigenlijk niet. Neem MC Frontalot, dat schijnt de echte master van dat genre te zijn. MonoBrow vindt 'm vooral irritant.

In ieder geval: er zijn nu twee docu's die zich op deze stroming richten.

Nerdcore For Life

Nerdcore Rising

Kijk die trailers en bepaal zelf of je ze uit- of toe wil lachen.
Maar besef: als je hoofd gaat bobben, dan ben je sowieso verloren.