Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

08 June, 2007

Dwergrappen


Masta P en consorten zweren tegenwoordig bij vloekvrij rappen en zetten zelfs een scheldlooslabel op, om zo eindelijk verantwoordelijkheid te nemen voor al die jaren van geweldsverheerlijking. (Nee, MonoBrow wordt niet oud, maar heeft gewoon een herpeshekel aan talentloze sukkels die met pistolen zwaaien terwijl ze hun eigen naam niet eens kunnen spellen.) Oh wacht, dat doen ze natuurlijk alleen maar omdat dat neppe gangstergekneus geen geld meer oplevert. Ach, niks nieuws onder de zon. Herinner je je deze movement nog, dat was tenminste oprecht:

Maar even terug naar dat kleine dorkje uit het eerste filmpje dat een rap van Lil Bow Wow nadoet. Die stoere bekje en dat kruisgrijpen! Pfff, als dat later geen arrogante date raper wordt....

Shocking geek

Kee dan. Wacht nog even met het klikken op die link onderdaan dit stukje. Zorg eerst dat je Shockwave geïnstalleerd hebt. Met dat programma krijg je namelijk toegang tot de absurd abstracte, maar vooral mooie dingen die computernerd/kunstenaar Andreas Gysin heeft gemaakt. Tis allemaal erg trippy. Maar dan zonder de kans op hersenbeschadiging die je normaal loopt bij je jaarlijkse portie LSD. Zo. Nu mag je klikken. Vooral Sky en Another Dragon zijn nice.