Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

02 July, 2007

Dit verhaal is voor... eh...

Het is iets waar MonoBrow nooit op let omdat er zelden iets interessants gezegd wordt: de Dit-Verhaal-Is-Opgedragen-Aan-Mijn-Grootje-pagina in 'n roman.

Maak kennis met Tim Dowling, een journalist voor het Britse The Guardian die zelf net een boek heeft geschreven. (Over een gefrustreerde journalist die obsessed raakt door een forum waarop alles wat hij schrijft afgekraakt wordt.)

Omdat hij nogal worstelde met het kiezen aan wie of wat hij z'n werk zou opdragen, besloot hij er een grappig stuk over te schrijven voor z'n krant. Volg je het nog?

Tis behoorlijk geestig en hier lees je dat.

Of niet natuurlijk. Je kunt ook op dit klikken. Smeerlap.

Maandag Memorial: Aaliyah

Tsja. Soms mis je iemand. En omdat dit geen crappy lifeblog is nu geen mooie verhalen over de ex van MonoBrow. Maar wel even dat traantje wegpinken bij het zien van Aaliyah's sweet snoetje. Potverdikkie. Wat een lekker ding.

Geen idee hoe lang ze nu al dood is. En al helemaal geen idee waarom het dan vandaag Memorial Maandag is. MAAR DAAR GAAT HET NIET OM. Gewoon even in die melancholieke vibe naar die clips hieronder kijken. En wees ondertussen blij dat Timbaland weer een nieuwe muze gevonden heeft.

Kijk dan!

Oef.

Kijk dan nog beter!