Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

09 January, 2007

Magisch RealistischVergeet impressionistisch, naturalistisch of kubistisch. Magisch realistisch is where it's at. Het verhaal? Jij gaat aanstaande zondag gewoon met die kater naar het Teylers museum in Gaarlem. Daar hangen schilderijen met 'circus' als thema. Klinkt kinderachtig, is het niet als je bedenkt dat er werk hangt van gasten als Picasso, Isaac Israëls, Karel Appel en Pyke Koch. Die dingen van Koch noemen ze magisch realistisch. Vandaar. Gewoon even gaan kijken dus. Kom op nou.

Maak kennis met Ed


Goed nieuws: Ed Banger is morgen in Amsterdam. In de Paradiso organiseert dit teringhete Franse label een eh, labelnight. Dit betekent dat dj Sebastian, Medhi en Krazy Baldhead (live) die stugge kaaskoppen met die assgezichtjes willen laten springen. Dat moet toch te doen zijn als je bedenkt dat Uffie ook komt vuilbekken op beats die ranziger zijn dan de nassischotel van je vader.

Daarvoor kun je trouwens genieten van een optreden van het redelijk geniale Poni Hoax. Dat trouwens weer op het redelijk geniale label Tiger Sushi zit. Goed nieuws dus. Maar alleen als je student, ww'er of dak- en thuisloos bent. Voor iedereen met een verantwoordelijke baan is hard gaan op een woensdagavond niet bepaald een optie. Of word ik nu oud?