Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

02 May, 2008

Alle goeie dingen beginnen hard

De eerste editie van Genesis legde die feestlat gelijk op niveautje Serge Bubka. Met meedogenloze muziek vanaf minuut 1, een volle bak en een nog vollere sfeer.

Dat is indrukwekkend, want op vrijdag- en zaterdagavond wordt de Paradiso normaal bevolkt door van die groepjes kleine Italianen die zich als bange Smurfen door het gebouw verplaatsen.

Tijdens Genesis niets van dit alles. Ontdek het zelf vanavond:

GASTENLIJST LIJST LIJST LIJST

2 x (+1)

GASTENLIJST LIJST LIJST LIJST


Mail me wat aardigs en ik doe m'n best voor je!

Oostenrijkse hits

Ok. Doe ik nu gewoon even alsof je de afgelopen dagen niet non stop hebt staan hossen. Kan er namelijk ook niks aan doen dat Beesmunt Soundsystem een nieuwe mixtape heeft.

Dus negeer je kater van Garfield-achtige proporties en zwarte ontbijtkoek met een topping van stukjes glas op je schoenzolen. Een nieuwe Beesmunt Mixtape! Dat is gewoon goed nieuws. Want het betekent dat je nu maar één keer dat irritante en tering trage Zshare hoeft te doorlopen in ruil voor vet veel bangers. Ok doei.

Beginning Of The End - Beesmunt Soundsystem

Loot packer # 1

Wat een week. Sinds zondagmiddag hangt de MonoBrow er wat slapjes bij. Sterker nog: deze pappi heeft sinds afgelopen weekend geen avonturen beleefd.

Of, zoals Patricia tegen Adam Curry zei: 'prima timing gast.'

Nu had ik gelukkig wel dit grappige spelletje.
En lukte het me om woensdagochtend even twee uurtjes naar buiten te gaan. Vrijmarkt op de Apollolaan was weer meesterlijk.

Stukje typografie en gouden guns voor de mensen:En deze classic:

Jij nog wat gescoord?