Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

31 March, 2009

Je t'aime NYCAls er nou iemand het recht heeft om een I hartje NY-shirt te dragen ben jij het. Nederlanders hebben namelijk alweer vierhonderd jaar een bandplooibroek met elkaar.


(Reason.)

Onze relatie met de stoerste stad op aarde is de reden dat er de komende tijd verschillende dingen te doen zijn in Amsterdam en New York.

Maar omdat de expo The Glory of Dutch Bulbs: A Legacy of 400 Years in New York niet echt eckte eckte genoeg is om over te bloggen krijg je dit van me:

I Am NY - Flyer

Luie klikkers lezen de samenvatting:

International Guild of Woodbuyers presenteert

Een live New York x Amsterdam beat session door Evil Dee (Black Moon, Beatminers, Brooklyn, NY) en Big2 (de Opposites) in het nieuwe (bijna) Coffee Company pand op Waterlooplein. Een supersale van 290sqm. Plaatjes van Danny de Funk en Lil’Vic (Planet Farce) en Karel & Sjaak. Hapjes van Löfel & Burke. Koffies van de Coffee Company. Whiskey van Jameson. Bier van Vedett. Een afterparty in de Jimmy Woo. En nog veel meer moois.

Kowken Is Lekker #1 ZoetZoutSensatieNieuw op MonoBrow:

Kowken Is Lekker
'Snelle hap, harde trek'

---------- Recept 1 ZoetZoutSensatie -----------

Ingrediënten

- Een bioscoopzaal van Pathé
- Je beste vriend(in)
- Een harde actiefilm
- Een zak gele M&M's
- Een bak zoute popcorn

VOORBEREIDING
Ga in de rij staan van de snackbalie. Articuleer duidelijk tegen de Pathémedewerker, hij kan er ook niks aan doen. Vraag om een zak M&M's (voorkeur: geel) en een forse bak zoute popcorn.

Loop de zaal in en ga naast je beste friend zitten. Scheur de zak M&M's open en giet de inhoud voorzichtig in de bak met zoute popcorn. Controleer of je je handen gewassen hebt.

Zoja, hussel de M&M's goed door de popcorn zodat de snoepjes gelijk verdeeld worden door de bak. (Het kan zijn dat je hiervoor eerst wat popcorn de zaal in moet gooien om plaats te maken voor de M&M's.)

Wanneer de M&M's naar tevredenheid met de zoute popcorn vermengd is: neem hap. En nog één. Geniet van Vin Diesel.


(Jahaa, de foto komt niet overeen met het recept. Maar is de thuisvariant van de ZoetZoutSensatie. Hiervoor heb je een zak Pom-Bär, één KitKat en je schatje nodig.)