Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

12 July, 2007

Hostess with the mostess

Duidelijk toch? Vanavond in de Bitterzoet. Of zoals ze buiten de ring zeggen: ewa! Wordt een gruwelijke kino met snoeiharde fissa dr bij, kil! Haha. Voorpret met de trailer? Alsjeblieft. Plus 'n review van mensen die erop zitten en in staat zijn iets uit te leggen met woorden die uit meer dan twee lettergrepen bestaan.

Hier meld je je aan: tis gratis!

Like the chief of the police he got the keys to the street

Thomas Eurlings deed Industrieel Ontwerp op de Design Academy in Eindhoven. Dat je daarna niet automatisch ergonomische tandartsstoelen gaat ontwikkelen bewees hij met Total Access, een sieradenlijn die redelijk geniaal in z'n eenvoud is. (Wowzers, MonoBrow klinkt als een voice over van een slechtbekeken kunstprogramma van de NPS.)

Ook werkt hij met Alexander van Slobbe, Niels Schumm en Anuschka Blommers. Kortom: je hebt lekker bezig zijn en Lekker Bezig Zijn.

Die sieraden zijn ontstaan uit een evaluatie over dingen die je altijd met je meedraagt. Thomas: 'Iedereen heeft sleutels bij zich maar vrijwel niemand draagt ze zichtbaar. Mijn sieraden geven de sleutel zijn symbolische en esthetische waarde weer terug.' Mooi gezegd. Maar nu maar weer even stil. Want anders heb je binnenkort tijdens je MiniMail niks meer te melden. Hier straks meer over de prijzen en beschikbaarheid van al dat moois.