Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

11 September, 2007

Heus geen mafkees


Ronald Jenkees heeft niet alleen die achternaam waar je als Nederlander nationalistische gevoelens bij krijgt. Het is ook nog een keer een boy met beats en synth skills waar je potverdikkie van zegt. En uiteraard heeft hij ook die dingen voor al die gevoelige shorties.

Marco Borsato had ongelijk

Ok. Dit is er eentje voor voor iedereen die wel eens droomt van een beter, leuker, mooier of cooler leven. Blijf dat vooral doen. Maar besef dat je daar ook werk van kunt maken. Neem Catherine O'Flynn.

Zij had niet bepaald een bijzonder leven. Maar besloot op een dag What Was Lost te schrijven. Een verhaal over gemiste kansen, frustraties en fucked up gezinnen. Zelf dacht ze dat het niks zou worden met dat boek. Maar inmiddels is ze genomineerd voor drie onwijs belangrijke literaire prijzen. (Orange Broadband prize for fiction, the Guardian first book award en the Man Booker prize for fiction.)

Zo zie je maar. Hoe wanhopig die shit ook is waar je inzit, bij de pakken neerzitten gaat niet werken. Doe als OJ en exploiteer je misère. Haha.

Hier nog een goed stuk over Catherine. En weet: boeken lezen is het nieuwe rss feeds checken.